Φίλοι του Σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης

Railway Museum of Thessaloniki

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Welcome Press Releases
Press-release

Αρχαιρεσίες 2016

There are no translations available.

Ανακοίνωση Σ.Φ.Σ.Θ για τις Αρχαιρεσίες της 16/05/2016

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έτος ιδρ. 1986 υπ΄αρθ.  292/1987 Κορδελιό Ν Μοναστηρίου 7Β Στρατιωτική Στάση
τκ 56334 Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 2310559590, 2310599134 – φαξ: 2310559531
e- mail: sfsth@otenet.gr & site: ιστοσελίδα www.sfsth.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη 18-05-2016

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 16-05-2016     
Δευτέρα 16-05- 2016 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου μας στα γραφεία  που βρίσκονται στο σιδηροδρομικό Μουσείο. Πρωτόγνωρη διαδικασία για ένα σύλλογο που συνέπεσε με την συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας του.
Πραγματικά ήταν μια γιορτή και μάλιστα παραδεκτό απ’ όλους.Περίπου 120 άτομα  πέρασαν από το μουσείο, εντυπωσιασμένοι, αρκετά   για πρώτη φορά.Η όλη εκλογική διαδικασία ήταν πλήρως εναρμονισμένη με την φιλοσοφία, την λειτουργία και τον σκοπό του συλλόγου. Ψήφισάν 100 άτομα τιμώντας  τον σύλλογο αλλά το κυριότερο δηλώσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή  σε μελλοντικές δραστηριότητες . 
Read more...
 

Προκήρυξη εκλογών του συλλόγου μας

There are no translations available.

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ  ΔΕΥΤΕΡΑ 16    ΜΑΙΟΥ    2016

 

Καλούνται όλα τα μέλη, φίλοι και νέοι φίλοι να συμμετάσχουν στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Σ.Φ.Σ.

1986-2016   30   ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΙ       ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ  - ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ   -  ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΩ

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΙΟΥ 2016 στα γραφεία του συλλόγου, σιδηροδρομικό Μουσείο και ώρες από τις 10:00 π.μ έως τις 20:00 μ.μ

 

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο: Υποψήφιοι για Εξελεγκτική Επιτροπή:

1   ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ  ΝΕΟΚΛΗΣ                                       1  ΓΙΑΓΚΟΥΔΗΣ  ΘΩΜΑΣ

2   ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ                                      2  ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3   ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                     3  ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

4   ΔΗΜΠΑΛΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                            4  ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

5   ΚΙΑΚΟΥ  ΑΝΝΕΤΑ                                                        5  ΠΙΤΥΤΖΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

6   ΜΙΓΓΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ                                                             μέχρι 3 σταυρούς

7   ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ

8   ΠΑΤΑΡΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

9   ΣΠΑΣΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

10  ΤΖΙΩΛΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

μέχρι 5 σταυρούς

 

Σημείωση: Η μέρα είναι γιορτή ούτως ή άλλως αλλά συμπίπτει και με την συμπλήρωση 30 χρόνων της λειτουργίας του συλλόγου. Οποιοσδήποτε μπορεί να επισκεφθεί το Μουσείο την ημέρα αυτή και χωρίς να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία. Λόγω της συνάντησης παλαιών και νέων μελών, καθώς και της προσέλευσης πολλών από μακριά, [θα ξυπνήσουν μνήμες από το 86 και εντεύθεν]  ο σύλλογος φρόντισε και για την σύσφιξη των σχέσεων μας. Θα πραγματοποιηθεί προαιρετική σύναξη γεύμα, το μεσημέρι της Δευτέρας ημέρα των εκλογών στην ταβέρνα ουζερί  Μεζεδοκατάσταση, Φλώρου 19 κάθετος της κεντρικής Παπανδρέου στο ύψος της εκκλησίας  Σωτήρος στο Κορδελιό. Ενδεικτικά αναφέρουμε  για ατομικό μεζέ [ψάρι ή κρέας] συνοδευόμενο με το ανάλογο ποτό τιμή: 4 ευρώ. Φυσικά θα υπάρχει πλήρης κουζίνα από ψάρια και κρέας σε χαμηλές τιμές [τιμοκατάλογος] Ο σύλλογος δεν  θα επιβαρυνθεί οικονομικά αφού αδυνατεί  ακόμα και σε μικροέξοδα.   Πιθανότατα θα υπάρξουν και φίλοι του συλλόγου με μουσικά όργανα  ώστε να δώσουν και μουσικό χρώμα στην όλη εκδήλωση μας. Πληροφορίες την συγκεκριμένη μέρα στα γραφεία του συλλόγου ή από τα μέλη της Διοίκησης και τους υποψηφίους.

 

 

Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Εκλογές στο Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης

There are no translations available.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κορδελιό Νέα Μοναστηρίου 7Β  Στρατιωτική στάση τ.κ 56334 Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310559590, 2310599134 – fax: 2310559531 mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it & Ιστοσελίδα www.sfsth.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  -  ΚΑΛΕΣΜΑ

Αρχαιρεσίες: παρακάτω σας καταθέτουμε πιστό αντίγραφο από την Γ. Συνέλευση του συλλόγου που έγινε την Μ Δευτέρα στο Μουσείο. Όσοι φίλοι που σίγουρα δεν είναι λίγοι, αγαπούν, έχουν μεράκι, όρεξη και θέλουν να βοηθήσουν να συμμετέχουν στην  προσπάθεια για την ανάδειξη του συλλόγου μας, του Μουσείου μας  καλούνται να συμμετάσχουν στην διαδικασία των αρχαιρεσιών και όχι μόνο. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο σύλλογος μας αρκεί να υπάρξει η ανάλογη συμμετοχή των μελών του.

5. Θέμα: Αρχαιρεσίες Τέθηκε από το προεδρείο της συνέλευσης ολοκληρωμένη πρόταση για τις αρχαιρεσίες [εκλογές] και μετά από κάποιες ερωτήσεις και τοποθετήσεις ψηφίστηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα να ακολουθηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία ενώ ορίστηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους παρακάτω: Σπάσος Ιωάννης, Κιάκου Αννέτα, Μυλωνάκης Ανδρέας, Πάταρας Κων/νος και Γιαννακούδης Ιωάννης οι οποίοι θα επιμεληθούν την όλη διαδικασία. Τέλος ψηφίστηκε ομόφωνα η εφορευτική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τους παρακάτω:   1. Δοϊνούδη Δημήτριο   2.  Κεραμάρη Δημήτριο:

Ημερομηνία εκλογών: Δευτέρα 16 Μαίου 2016 Τόπος: Γραφεία του συλλόγου [Μουσείο] Ώρες: 10:00 έως 20:00 Τρόπος: όπως ορίζει το καταστατικό. 7μελές Δ.Σ με 3 αναπληρωματικά μέλη και 3 μέλη εξελεγκτική επιτροπή με 2 αναπληρωματικά. Εκλογικό σύστημα πλειοψηφικό με πολυσταυρία [μέχρι 5 σταυρούς για το Δ.Σ και 3 σταυρούς για την Εξελεγκτική Επιτροπή.]Υποψηφιότητες θα δέχονται τα μέλη της επιτροπής και στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά 11:00 με 13:00 τηλ 2310559590 έως την Τετάρτη  11 Μαίου 19:00 Η εκλογική επιτροπή αφού ελέγξει τις υποψηφιότητες,  και πληρούν τις προϋποθέσεις ανακηρύσσει τους υποψηφίους και τους ανακοινώνει στα μέλη. Επίσης φροντίζει να τυπωθούν ψηφοδέλτια [ενιαίο κατά αλφαβητική σειρά] τα οποία θα δοθούν μαζί με κατάσταση των οικονομικά τακτοποιημένων μελών στην Εφορευτική Επιτροπή. Η οποία με την σειρά της καταρτίζει κατάσταση [πίνακα] ψηφισάντων, στην οποία τα μέλη που ψηφίζουν  υπογράφουν δίπλα στο όνομα τους. Επίσης  συντάσσουν πρακτικό ψηφοφορίας το οποίο αφού υπογραφεί μετά το πέρας της διαδικασίας το παραδίδουν στην Διοίκηση.  Δικαίωμα ψήφου: Όλοι οι οποίοι είναι μέλη [ακόμα και την ημέρα των εκλογών θα μπορεί κάποιος να εγγραφεί ] και είναι οπωσδήποτε οικονομικά τακτοποιημένοι τουλάχιστον την τρέχουσα ετήσια περίοδο. [συνδρομή 10 ευρώ]

Τρόποι επικοινωνίας και ενημέρωσης των μελών: Εκτός των τηλεφωνικών επαφών θα υπάρχουν αναρτήσεις σε πίνακα ανακοινώσεων στα γραφεία του συλλόγου. Επίσης όσοι μπορούν μέσω διαδικτύου από τις ιστοσελίδες του συλλόγου μας, του Συνδέσμου συντ/χων σιδηρ/κών και από τα Σιδηροδρομικά Νέα.

ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 

Με εκτίμηση

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 ΕλληνικάEnglish