Φίλοι του Σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης

Railway Museum of Thessaloniki

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Welcome Press Releases
Press-release

Αρχαιρεσίες 2016

There are no translations available.

Ανακοίνωση Σ.Φ.Σ.Θ για τις Αρχαιρεσίες της 16/05/2016

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έτος ιδρ. 1986 υπ΄αρθ.  292/1987 Κορδελιό Ν Μοναστηρίου 7Β Στρατιωτική Στάση
τκ 56334 Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 2310559590, 2310599134 – φαξ: 2310559531
e- mail: sfsth@otenet.gr & site: ιστοσελίδα www.sfsth.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη 18-05-2016

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 16-05-2016     
Δευτέρα 16-05- 2016 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου μας στα γραφεία  που βρίσκονται στο σιδηροδρομικό Μουσείο. Πρωτόγνωρη διαδικασία για ένα σύλλογο που συνέπεσε με την συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας του.
Πραγματικά ήταν μια γιορτή και μάλιστα παραδεκτό απ’ όλους.Περίπου 120 άτομα  πέρασαν από το μουσείο, εντυπωσιασμένοι, αρκετά   για πρώτη φορά.Η όλη εκλογική διαδικασία ήταν πλήρως εναρμονισμένη με την φιλοσοφία, την λειτουργία και τον σκοπό του συλλόγου. Ψήφισάν 100 άτομα τιμώντας  τον σύλλογο αλλά το κυριότερο δηλώσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή  σε μελλοντικές δραστηριότητες . 
Read more...
 

Εκλογές στο Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης

There are no translations available.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κορδελιό Νέα Μοναστηρίου 7Β  Στρατιωτική στάση τ.κ 56334 Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310559590, 2310599134 – fax: 2310559531 mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it & Ιστοσελίδα www.sfsth.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  -  ΚΑΛΕΣΜΑ

Αρχαιρεσίες: παρακάτω σας καταθέτουμε πιστό αντίγραφο από την Γ. Συνέλευση του συλλόγου που έγινε την Μ Δευτέρα στο Μουσείο. Όσοι φίλοι που σίγουρα δεν είναι λίγοι, αγαπούν, έχουν μεράκι, όρεξη και θέλουν να βοηθήσουν να συμμετέχουν στην  προσπάθεια για την ανάδειξη του συλλόγου μας, του Μουσείου μας  καλούνται να συμμετάσχουν στην διαδικασία των αρχαιρεσιών και όχι μόνο. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο σύλλογος μας αρκεί να υπάρξει η ανάλογη συμμετοχή των μελών του.

5. Θέμα: Αρχαιρεσίες Τέθηκε από το προεδρείο της συνέλευσης ολοκληρωμένη πρόταση για τις αρχαιρεσίες [εκλογές] και μετά από κάποιες ερωτήσεις και τοποθετήσεις ψηφίστηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα να ακολουθηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία ενώ ορίστηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους παρακάτω: Σπάσος Ιωάννης, Κιάκου Αννέτα, Μυλωνάκης Ανδρέας, Πάταρας Κων/νος και Γιαννακούδης Ιωάννης οι οποίοι θα επιμεληθούν την όλη διαδικασία. Τέλος ψηφίστηκε ομόφωνα η εφορευτική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τους παρακάτω:   1. Δοϊνούδη Δημήτριο   2.  Κεραμάρη Δημήτριο:

Ημερομηνία εκλογών: Δευτέρα 16 Μαίου 2016 Τόπος: Γραφεία του συλλόγου [Μουσείο] Ώρες: 10:00 έως 20:00 Τρόπος: όπως ορίζει το καταστατικό. 7μελές Δ.Σ με 3 αναπληρωματικά μέλη και 3 μέλη εξελεγκτική επιτροπή με 2 αναπληρωματικά. Εκλογικό σύστημα πλειοψηφικό με πολυσταυρία [μέχρι 5 σταυρούς για το Δ.Σ και 3 σταυρούς για την Εξελεγκτική Επιτροπή.]Υποψηφιότητες θα δέχονται τα μέλη της επιτροπής και στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά 11:00 με 13:00 τηλ 2310559590 έως την Τετάρτη  11 Μαίου 19:00 Η εκλογική επιτροπή αφού ελέγξει τις υποψηφιότητες,  και πληρούν τις προϋποθέσεις ανακηρύσσει τους υποψηφίους και τους ανακοινώνει στα μέλη. Επίσης φροντίζει να τυπωθούν ψηφοδέλτια [ενιαίο κατά αλφαβητική σειρά] τα οποία θα δοθούν μαζί με κατάσταση των οικονομικά τακτοποιημένων μελών στην Εφορευτική Επιτροπή. Η οποία με την σειρά της καταρτίζει κατάσταση [πίνακα] ψηφισάντων, στην οποία τα μέλη που ψηφίζουν  υπογράφουν δίπλα στο όνομα τους. Επίσης  συντάσσουν πρακτικό ψηφοφορίας το οποίο αφού υπογραφεί μετά το πέρας της διαδικασίας το παραδίδουν στην Διοίκηση.  Δικαίωμα ψήφου: Όλοι οι οποίοι είναι μέλη [ακόμα και την ημέρα των εκλογών θα μπορεί κάποιος να εγγραφεί ] και είναι οπωσδήποτε οικονομικά τακτοποιημένοι τουλάχιστον την τρέχουσα ετήσια περίοδο. [συνδρομή 10 ευρώ]

Τρόποι επικοινωνίας και ενημέρωσης των μελών: Εκτός των τηλεφωνικών επαφών θα υπάρχουν αναρτήσεις σε πίνακα ανακοινώσεων στα γραφεία του συλλόγου. Επίσης όσοι μπορούν μέσω διαδικτύου από τις ιστοσελίδες του συλλόγου μας, του Συνδέσμου συντ/χων σιδηρ/κών και από τα Σιδηροδρομικά Νέα.

ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 

Με εκτίμηση

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 ΕλληνικάEnglish