Φίλοι του Σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης

Railway Museum of Thessaloniki

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Welcome Announcements
Announcements

Ημερολόγιο 2020

There are no translations available.

 

 

 

Εκδόθηκε και είναι στην διάθεση σας το Ημερολόγιο 2020 του συλλόγου “Φίλοι του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης” αφιερωμένο στον διακεκριμένο ζωγράφο της χώρας μας Στέλιο Μαυρομάτη από την Θεσσαλονίκη.Ο Στέλιος Μαυρομάτης, ο ζωγράφος των τρένων και όχι μόνο, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και λάτρης του σιδηροδρόμου.Το ημερολόγιο περιλαμβάνει 12 αριστουργήματα του δημιουργού. Το ημερολόγιο ,θα το βρείτε στο Σιδηροδρομικό Μουσείο, τηλ. 2310 559590. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για την νέα χρονιά!

 

Πένθος για τον θάνατο του Επίτιμου προέδρου Ευθύμη Κοντόπουλου

There are no translations available.

 

 

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης" εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του Επιτίμου προέδρου Ευθύμη Κοντόπουλου που έφυγε από την ζωή στις 9-6-2018

 

Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2018 & ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ

There are no translations available.

Δημοσιεύουμε παρακάτω τα πρακτικά της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2018 του συλλόγου "Φίλοι του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης" που έγινε στις 14-3-2018 στα γραφεία του συλλόγου στο χώρο του Σιδηροδρομικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.Η Συνέλευση ήταν και εκλογοαπολογιστική επειδή συμπληρώνονται δύο χρόνια θητείας του Δ.Σ και σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου προκηρύχθηκαν ήδη εκλογές για την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 από τις 9.00-19.00 στα γραφεία του Συλλόγου στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Last Updated on Thursday, 22 March 2018 21:21 Read more...
 

Ο Σύλλογος συναντά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ

There are no translations available.

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 το Δ.Σ του συλλόγου μας, αποτελούμενο από τους κ.κ. Μυλωνάκη Α, Γιαννακούδη Ι και Αλεξανδρή Ν, συναντήθηκαν στην Αθήνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Σ.Ε κ. Πετράκη Κ. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος του Σ.Φ.Σ. κ. Κακκαβάς Π.Τέθηκαν υπόψη του κ.Συμβούλου θέματα που αφορούν τον σύλλογο αλλά και το Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το ενδιαφέρον του κ.Συμβούλου ήταν και είναι έντονο.Πιστεύουμε στην καλή και γόνιμη συνεργασία.Το βράδυ το Δ.Σ παρευρέθηκε στην ετήσια γιορτή-εκδήλωση του Σ.Φ.Σ στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Αθηνών.

Read more...
 

Το Δ.Σ συναντά την Αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Θεσ/νίκης

There are no translations available.

Το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μάρτη ,ο Πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Μυλωνάκης, ο Γ.Γ Γιάννης Γιαννακούδης και ο έφορος Νεοκλής Αλεξανδρής επισκέφθηκαν την Αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Ελλη Χρυσίδου. Η επίσκεψη γνωριμίας έγινε σε πολύ καλό και ζεστό κλί­μα, έγινε ανταλλαγή απόψεων και διαπιστώθηκε η καλή θέληση και επιθυμία για παραπέρα συνερ­γασία σε θέματα πολιτισμού με τον Δήμο Θεσσαλονίκης , για την δημιουργία εκδηλώσεων και την προώθηση θεμάτων που σχετίζονται με τον σύλλογο και το σιδηροδρομικό Μουσείο.

 
More Articles...
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  Next 
 •  End 
 • »


Page 1 of 2

ΕλληνικάEnglish