Φίλοι του Σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης

Railway Museum of Thessaloniki

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Καλώς ορίσατε Τα Νέα μας
Ανακοινώσεις

Πένθος για τον θάνατο του Επίτιμου προέδρου Ευθύμη Κοντόπουλου

 

 

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης" εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του Επιτίμου προέδρου Ευθύμη Κοντόπουλου που έφυγε από την ζωή στις 9-6-2018

 

Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2018 & ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ

Δημοσιεύουμε παρακάτω τα πρακτικά της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2018 του συλλόγου "Φίλοι του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης" που έγινε στις 14-3-2018 στα γραφεία του συλλόγου στο χώρο του Σιδηροδρομικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.Η Συνέλευση ήταν και εκλογοαπολογιστική επειδή συμπληρώνονται δύο χρόνια θητείας του Δ.Σ και σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου προκηρύχθηκαν ήδη εκλογές για την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 από τις 9.00-19.00 στα γραφεία του Συλλόγου στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 21:21 Περισσότερα...
 

Ημερολόγιο 2018

Με την ευγενική προσφορά εξαιρετικών φωτογραφιών από φίλους φωτογράφους και γι'αυτό τους ευχαριστούμε πολύ, εκδόθηκε το Ημερολόγιο 2018 του συλλόγου “Φίλοι του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης” και είναι στην διάθεση σας. Πρόκειται 12 φωτογραφίες με θέμα τι άλλο το τρένο σε όμορφες Ελληνικές διαδρομές! Το ημερολόγιο θα το βρείτε στο Σιδηροδρομικό Μουσείο,μπορεί όμως να σας βρει και αυτό αν το ζητήσετε στα τηλέφωνα του Μουσείου 2310 559590 και φυσικά με ένα mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και έφτασε στον χώρο σας. Πιστεύουμε στην στήριξή σας,ευχόμαστε τα καλύτερα για την νέα χρονιά!

 

Ο Σύλλογος συναντά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 το Δ.Σ του συλλόγου μας, αποτελούμενο από τους κ.κ. Μυλωνάκη Α, Γιαννακούδη Ι και Αλεξανδρή Ν, συναντήθηκαν στην Αθήνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Σ.Ε κ. Πετράκη Κ. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος του Σ.Φ.Σ. κ. Κακκαβάς Π.Τέθηκαν υπόψη του κ.Συμβούλου θέματα που αφορούν τον σύλλογο αλλά και το Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το ενδιαφέρον του κ.Συμβούλου ήταν και είναι έντονο.Πιστεύουμε στην καλή και γόνιμη συνεργασία.Το βράδυ το Δ.Σ παρευρέθηκε στην ετήσια γιορτή-εκδήλωση του Σ.Φ.Σ στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Αθηνών.

Περισσότερα...
 

Το Δ.Σ συναντά την Αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Θεσ/νίκης

Το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μάρτη ,ο Πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Μυλωνάκης, ο Γ.Γ Γιάννης Γιαννακούδης και ο έφορος Νεοκλής Αλεξανδρής επισκέφθηκαν την Αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Ελλη Χρυσίδου. Η επίσκεψη γνωριμίας έγινε σε πολύ καλό και ζεστό κλί­μα, έγινε ανταλλαγή απόψεων και διαπιστώθηκε η καλή θέληση και επιθυμία για παραπέρα συνερ­γασία σε θέματα πολιτισμού με τον Δήμο Θεσσαλονίκης , για την δημιουργία εκδηλώσεων και την προώθηση θεμάτων που σχετίζονται με τον σύλλογο και το σιδηροδρομικό Μουσείο.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Κεντρικό Μενού


ΕλληνικάEnglish