Φίλοι του Σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης

Railway Museum of Thessaloniki

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Καλώς ορίσατε Τα Νέα μας
Ανακοινώσεις

Ημερολόγιο 2020

 

 

 

Εκδόθηκε και είναι στην διάθεση σας το Ημερολόγιο 2020 του συλλόγου “Φίλοι του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης” αφιερωμένο στον διακεκριμένο ζωγράφο της χώρας μας Στέλιο Μαυρομάτη από την Θεσσαλονίκη.Ο Στέλιος Μαυρομάτης, ο ζωγράφος των τρένων και όχι μόνο, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και λάτρης του σιδηροδρόμου.Το ημερολόγιο περιλαμβάνει 12 αριστουργήματα του δημιουργού. Το ημερολόγιο ,θα το βρείτε στο Σιδηροδρομικό Μουσείο, τηλ. 2310 559590. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για την νέα χρονιά!

 

ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2019

 

Το Μνημόσυνο του Επίτιμου Προέδρου

To Σαββάτο 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 40ήμερο Μνημόσυνο του Κοντόπουλου Ευθυμίου στις 08:00 π.μ στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα δεξιώσεων της εκκλησίας.

Το μνημόσυνο και την δεξίωση την ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Σύλλογος «Φίλοι του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης» και σας καλεί να παρευρεθείτε ώστε να προσευχηθούμε όλοι μαζί για την ανάπαυση του Επίτιμου Πρόεδρου μας. Τον πολυαγαπημένο συνάδελφο, ακούραστο εργάτη, εμπνευστή, δημιουργό και λειτουργό του Σιδηροδρομικού Μουσείου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΣΘ

 

Πένθος για τον θάνατο του Επίτιμου προέδρου Ευθύμη Κοντόπουλου

 

 

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης" εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του Επιτίμου προέδρου Ευθύμη Κοντόπουλου που έφυγε από την ζωή στις 9-6-2018

 

ΕΚΛΟΓΕΣ Σ.Φ.Σ.Θ 2018

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Κεντρικό Μενού


ΕλληνικάEnglish